viernes, 18 de marzo de 2011

Els Trons presenten el seu tercer Ep, també amb Butterfly Records

Els Trons presenten aquest mes de març de 2011 un nou Ep, el tercer, editat per Butterfly Records i els temes ‘7&7’, ‘Feliç sense tu’, ‘Res a fer’, i ‘Jugues amb mi’. La portada és un homenatge al cinquè disc dels Rolling Stones, "December’s Children (and everybody’s)" de 1965. Es tracta de quatre versions més que foren enregistradess en les mateixes sessions que el segon disc.


Mentre preparen el seu primer Lp, aquest tercer Ep té versions del Sunset Strip '66 de los Love ("7&7 Is") amb el nom de 7&7, dels Turtles ("Outside Chance") amb el nom de “Res a fer”, dels Byrds (I'll Feel A Whole Lot Better), amb el nom de "Feliç sense tu", i dels Standells (Why Pick On Me?) amb el títol de "Jugues amb mi".  

Des de 2009, aquest combo de Barcelona ha aportat, amb excel·lents resultats, a l’escena estatal, adaptacions al català de temes de “garage” del seixanta més algunes cançons pròpies. El seu primer Ep contenia els temes ‘El que queda de mi’, versió de ‘The People in me’ dels Music Machine, ‘Corro com el vent’, versió de ‘Going all the way’ dels Squires, ‘Un noi del carrer’ (I ain’t no miracle worker) dels Brogues i ‘Decideix-te (Are you gonna be there)’  de la Chocolate Watchband. Aquest primer lliurament va necessitar d’una segona edició a les poques setmanes.

Després d’aquest sonat èxit, durant l’any 2010 van editar un segon Ep amb quatre temes: ‘La Dosi’ ( versió de ‘Kicks’ de Paul Revere & The Raiders), més ‘Demà m'afeitaràs’ i ‘La Pena’, un parell de temes propis, i ‘No tens cor’ (cover del Tainted Love de Gloria Jones). La banda està formada per Marcel Cavallé, veu i guitarra, Marc Argenter, guitarres de 6 y 12 cordes, Xavi Ribas, baix i veus, i Andreu Revilla, bateria. Se trata de reconeguts  músics de prestigi procedents de bandes com The Flashback Five, Selenitas, dePhasers, i Yellow Limelight.

Més informació sobre la discogràfica Butterfly que enguany fa 15 anys la trobaràs a la web de Rated Muzik




3 comentarios:

  1. en mi última visita a barcelona me hice ocn el segundo ep, no sabía que iban a sacar el tercero tan pronto. Que ganas pues!!

    ResponderEliminar
  2. Gracias por tu comentario. Realmente es un grupo magnífico. Tan pronto sepa de qué versiones se trata, os informo. Creo que 7&7 podría ser la de los Love. Un abrazo.

    ResponderEliminar
  3. Y según me dijo Marc hace un tiempo, dentro d eno mucho publicarán su primer Lp

    ResponderEliminar

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.