domingo, 30 de noviembre de 2014

Castanyasso 2014: El Drip Dry Man disparant amb el Revolver Beat autèntic rock and roll pantanós


The Drip Dry Man and The Beat Revolver. Foto: Magic Pop
Si Rajinder Kumar ja ens va captivar durant el Castanyasso 2013 amb el seu blues trash en format de duo, i en va deixar bocabadats amb la seva potent veu ronca ideal per interpretar cançons esgarrades i penetrants, durant la nit del 29 de novembre de 2014 a la Sala Zero de Tarragona, acompanyat de la inefable banda The Beat Revolver, va consolidar el seu enorme atractiu artístic mitjançant una espectacular posada d’escena i una entrega absoluta per fer gaudir un cop més, al públic tarragoní durant aquesta edició de 2014. Mentre va durar el concert, el Drip Dry Man no va parar quiet. Va baixar en diverses ocasions de l’escenari; es va prostrar davant dels seus músics, i va gesticular com si ben bé practiques màgia negra al bell mig d’una zona pantanosa. Tot el ronc constant de la seva veu, amb tons molt greus,  va mantenir un nivell d’afinació i consistència certament memorable .

The Drip Dry Man and The Beat Revolver. Foto: Magic Pop
Però no tant sols vam tenir al davant de nosaltres a un cantant en estat de gràcia sino que també vam satisfer i molt els nostres sentits auditius gràcies a una extraordinària banda d’acompanyament capaç de sonar ben creïble ja fos tocant blues, “garatge”, psicodelia, R&B o hard rock. Un guitarrista genial, de nom Tomas Gons (tot i els problemes amb una corda trencada), més un baixista Luc Waegeman i un baterista,Peter De Bosschere, dignes del millor combinat instrumental de rock and roll, van fer les delícies dels presents amb solos àcids d’antología, riffs poderosos a les quatre cordes i sessions de percussió magistrals. Pel que fa al repertori, The Dryp Man armat del seu revòlver beat va centrar-se en repassar les cançons que formen part del seu Lp de debut; un àlbum que podrien considerar, fins i tot, de força eclèctic amb perles com “Ain’t got nothing to prove” , “Candy”, “Aint Nobody Home”,  “Lucille”, “Roll On”,  “I’m the Only One”,  entre d’altres, per acabar amb el salvatge R&B “Dance” del seu single de 2013.


The Drip Dry Man and The Beat Revolver

The Drip Dry Man and The Beat Revolver. Foto: Magic Pop
Rajinder Kumar va nàixer a Birmingham l'any 1984. De pares panjabís, es va criar a un ghetto de Gal·les, y va descobrir el blues tocant a una banda de kraut-rock, Brothers Gin. Per la seva núvia espanyola es va traslladar a viure a Madrid després de passar per Lisboa. Va treballar al món de la gastronomia i el seu següent lloc de residència fou  Amsterdam on també es dedica a escriure guions de còmics. Després d'una demo enregistrada amb el títol de “This is Primitive” (2009), té editat amb el nom de The Drip Dry Man and His One Man un Lp de títol homònim i un single amb dos temes titulats "Dance / End of the Goddamn World Blues" editat pels holandesos The Electric Monkey House. Pel que fa al seu projecte amb la banda Beat Revolver, acaba d’enregistrar el seu primer Lp amb 10 temes titulat “Fuck and Forget”  on ha comptat amb la col·laboració de músics com  Jean-Philippe De Gheest de The Mark Lanegan Band a la batería;  així com de Bart Maris a la trompeta, trombó y tuba; el guitarrista holandés Tomas Gons, Luc Waegeman al baix, més Peter De Bosschere a la batería, guitarra y piano, els dos també arreglistes y productors. Es tracta de components de Wagonman, Needle & The Pain Reaction, Swampmeat o Surfer Dude Gons.  Com recordaràs, i si no pots entrar al a nostra ressenya aquí, l'any 2013 va actuar en solitari acompanyat del teclista Sven Karma a la presentació de la XII edició del Castanyasso. 

Pots llegir les ressenyes dels directes clicant al nom dels grups:

Introducció 

Screamin'Diablos

Angry Mama

The Drip Dry Man and The Revolver Beat


Pow Pow Pows No hay comentarios:

Publicar un comentario