domingo, 30 de noviembre de 2014

Castanyasso 2014: Angry Mama, un emo-cionant combinat de hard rock i punk salvatge

Angry Mama. Foto: Magic Pop
Angry Mama tenen l’energia més que suficient com per ser considerats una bona adaptació catalana dels americans  Hot Water Music però amb idees pròpies i mitjancant un projecte que ha pres un camí propi, ben definit, amb una arrancada gloriosa. Les seves cançons desprenen passió gràcies a una excel•lent veu solista, unes guitarres imaginatives i una sòlida base rítmica de baix i bateria. El resultat final és una banda plenament compenetrada que, si bé no és  novell, si que tenen la il•lusió i la predisposició d’engegar un nou projecte força enriquidor amb els referents del punk dels noranta i les tonalitats de emocore de melodies rabioses però també encisadores. 


Així ens ho van demostrar la nit del 29 de setembre de 2014 a la XIII edició del Castanyasso 2014. Del seu repertori em quedo amb els temes que formaran part del seu Ep de debut amb la reusenca H-records: quatre míssils de llarg abast com són “The Unreal”; “This is Not for Sale”;  “Take Me” i ”Still Not Dead”, els quatre interpretats durant el seu directe en el que sonaren altres cançons d’anteriors fornades com “Strangers” amb un arranjament més nou, i “Slave Love Song”. També hagué temps per presentar-nos una de les seves darrers creacions com és “Time For a Change”.    En definitiva, un bon concert que encara ens obre més les ganes d’escoltar, quan abans millor, el seu Ep de debut al temps que ens avança una carrera que esperem sigui ben prolífica amb l’ajut discogràfic imprescindible i la curiositat del públic seguidor del rock and roll alternatiu.       


Angry Mama

Angry Mama són un quartet poderós de Barcelona format per músics procedents de bandes en les que han tocat conjuntament com Avoid Notes, Ciudad Homicidio, o cadascun pel seu compte en formacions com Habitación 101,  The Capaces,  Fifty One Ergs o Mesqueodi. Ells són Ruben, veu y guitarra; Uri "Ras", veu y baix, David, guitarra, i Edu, baterista. H-Records els publica aquest 2014, amb altres segells, un 7” debut amb quatre  cançons en una edició limitada a 300 còpies. El disc fou enregistrat al  BloQ.Estudi per Aleix Hc al febrer de 2014 on també van entregistrar anteriorment l'any 2013 una demo amb un parell de temes.

Pots llegir les ressenyes dels directes clicant al nom dels grups:

Introducció 

Screamin'Diablos

Angry Mama

The Drip Dry Man and The Revolver Beat

Pow Pow Pows 

No hay comentarios:

Publicar un comentario