domingo, 30 de noviembre de 2014

Castanyasso 2014: Screamin'Diablos, sensacional punk rock amb un so molt conjuntat i vibrant

Screamin'Diablos. Foto: Magic Pop
Per obrir un festival amb la força, entrega i lluïment emprada pels Screamin’Diablos la nit del 29 de novembre de 2014 a la sala Zero de Tarragona, cal ser una banda experimentada que tingui moltes ganes d’agradar més un bon repertori per presentar amb una escenificació impecable.  Els saragossans van triomfar amb un bon so conjuntat, fantàstics detalls solistes de guitarra, un ritme molt ben calibrat i un cantant de bona veu. Aquests   foren els principals ingredients d’un concert espectacular que posava molt alt el llistó del Castanyasso 2014. 

Screamin'Diablos. Foto: Magic Pop
Principalment, van tocar temes propis. Presentaren  el seu magnífic Ep de debut per a H-Records on s’inclouen descàrregues d’adrenalina punk rock com “Ashtray”, “Bull full of Vultures”, “Shadow” y “The Story of Jeffrey Brown”, interpretades amb aquest ordre.  Es van poder sentir altres grans temes com “My advice” y alguna que altra versió com el “Who Will Save Rock 'N' Roll?” dels Dictators amb el que tancaren  un directe certament esplèndid, del millor de la nit. Si amb el seu Ep de presentació ens van conquerir com a compositors i instrumentistes de luxe, amb el seu directe ens han confirmat que són una banda amb molta classe i unes evidents ganes de créixer molt amunt amb el recolzament de bons segells com H-Records i l’empatia de públics ben predisposats a embolcallar-los amb el seu aplaudiment.             Screamin'Diablos. Foto: Magic Pop
Screamin'Diablos

Screamin’Diablos són de Saragossa. El quartet està format per ex components de Los Precarios, trio de Leciñena (Saragossa). Després de separar-se, l'any 2011 dos dels seus components, Sevi a la bateria i Alfredo, veu i guitarra, s'uneixen a Julio a la guitarra, qui ja havia format part dels Precarios al final, més Alberto, baix i veus, per a formar aquesta banda que debuta amb H-Records aquest 2014 amb un fantàstic  Ep de quatre brillants temes de punk rock. Les cançons foren enregistrades l'any 2014 amb l'ajut de Caspas i Sergio. Compta amb un dels treballs visuals més genials que hems vist en els darrers temps a càrrec de l'artista saragossana, Niko Bleach. Pots llegir una ressenya del disc al Magic Pop aquí.

Pots llegir les ressenyes dels directes clicant al nom dels grups:

Introducció 

Screamin'Diablos

Angry Mama

The Drip Dry Man and The Revolver Beat

Pow Pow Pows 

No hay comentarios:

Publicar un comentario